Venyttää Indus, ilma paksu puu linnoittautunut galleria, rikas varjossa auringon kautta valunut alas, kirjava. 19-vuotias Tenzin Luo oli yllään mekko tehty paperista, vihreä Bra, tuhansia tyyli, kuten rajan Tang-dynastia naiset.

Suunnittelu leikkaus ja ompelu on valmis opiskelijat

Viisi suunnittelija mekko käsin, ne seisoivat takana Tenzing, laittaa erilaisia ​​POSE, kaasukentän ja taistelu, ja peräti tähdet punaisella matolla.

Eilen iltapäivällä, reportteri valokuvataan kuilu, he sanoivat kaikenlaisia ​​skriptit, keskinäisen naurunalaiseksi, elinvoimainen. Tämä perään mekko, luonto on keskeisin aihe, "laittaa absoluuttinen jumalatar Fan lapsi, halkea temperamentti." Kuusi ihmistä, Shaanxi Normal University, fuksi, mutta ammatti on erilainen, mutta koska yhteisiä intressejä tutustua. Muutama päivä sitten, koulu järjesti muoti suunnittelukilpailun, he solmu joukkuekilpailussa, voitto ja kirkkain joukkue, voittivat ensimmäisen sijan.

Tämä mekko perään metriä pitkä, "hame, pyrstön on tehty paperista, mutta myös päällystetty maalilla, muotoilu mallinnus, pujota lanka sieppari, ja ylävartalon kääritty rinnassa ommeltu yhteen, suunnittelu, leikkaus, ompelu on meidän käsissämme tehty, hyvin kaunis. "19-vuotias Li Wenjin laitos kiinalaisia ​​opiskelijoita sanoivat he haluavat näyttää läpi pelin, roskat kierrätys voi myös kauniita.

Mutta kun erityinen tuotanto, ongelma on paljon sanomalehtiä tehdä malli yllään mekko todellakaan ole helppoa.

Paperi vyö symboloi keskinäisen riippuvuuden luonnon ja ihmisen

"Paperi on litteä, käyrä on erityisen vaikea tehdä, ja joskus origami, taitto se pois, koskaan yritä." Toinen suunnittelija Wang Jiahao sanoi, erityisesti tulenkestävä yksityiskohtia, kuten tehdä mekko yksi taso Paver vaikutus on vaikeaa.

"Taitettu paperi joskus liian Peng, näyttää hyvin paisunut, joten muutimme miten monet origami, taita vinosti myöhemmin löytyi parhaat tulokset."

Tiedot vaikeimmista, koko teema ympäristönsuojelun työn tulee olla "ei liian erityisesti siitä ylellisyyttä, yksi peliaikaa niin lyhyt, toinen on huolissaan liian korkealle, pelattiin pitkin aihetta."

Joten, emme käytä maali pukeutua maalattu valkoiseksi.tutkittu 10 vuotta maalaus, hän valitsi liukuvärin, mustasta, tummansininen, jotta vaaleansininen ja valkoinen, "Black puolesta ihmisen ympäristön saastumista, vähitellen muuttuu valkoiseksi, on ilmaista ihmisen kaipuu sininen taivas."

Li Wenjin myös tietoisesti käyttävät kertakäyttöisiä syömäpuikot ja paperi, ompelu käsilaukku. Lisäksi välillä rintakehän ja kääritty hame, myös paperi- ja ruskean vyön yhdistää "Nämä käämitys vyö, vyötärö ei ole vain suunnittelua, mutta myös symboli luonnon ja ihmisen keskinäistä riippuvuutta loputonta toivomme. "

Shaanxi Normal University, "rivi Team" vastuuhenkilö Wenwen pukee kuvia internetissä, liipaisu kaikki käyttäjät huolissaan, netizens vitsaili, vaikka kustannukset mekko on hyvin halpaa, mutta se näyttää todella kaunis.Aiheeseen liittyvät Tunnisteet:Juhlamekot, Vanhojentanssipuvut, Cocktail Mekko

Aqua-Cap-Hihat-Helmilla-Mesh-Kaula-Avaa-
Aqua-Cap-Hihat-Helmilla-Mesh-Kaula-Avaa-